PlayStation 4

Igre

The Last of Us Remastered

Žanr - Akcioni, Avantura, Horor, Survival
The Last of Us je third person horor survival igra u kojoj su na idealan način izmiksovani pucački, šunjački, avanturistički i RPG elementi. U pitanju nije hard core predstavnik žanra i sigurno vas izvođenje neće podsetiti na Resident Evil, pa čak ni atmosferom plašiti kao Dead Space. 

Uncharted 4 A Thief's End

Žanr - Akcioni, Avantura, Third person shooter
Ovde nema klišea o spasavanju sveta, osvetama ili potrazi za sestrom/ocem/istinom/bilo čime. Fabula igre je lična avantura braće Drejk, koji se bore protiv opasnosti koju predstavljaju sebi samima. Odgovornos, pohvlepa, zavisnost za adrenalinom samo su neke od tema koje je ova igra vešto obradila. Za razliku od prethodnih delova, Uncharted po prvi put deluje nekako prizemnije i ima značajno sporiji tempo.

Ratchet & Clank

Žanr - Akcioni, Platforma, Dečija
Priča je pomalo izmenjena, toliko da bude sveža čak i najvećim ljubiteljima serijala koji je počeo davne 2002. godine. Radnja igre ima dosta dodirnih tačaka sa istoimenim filmom. Najveća razlike je u tome što je ispričana iz perspektice Kapetana Qwarka. Očekujte brojne komične momente, kao i uvek. Akcioni elementi, platformski segmenti, sve je i dalje tu, tako da stari fanovi ne moraju da brinu. Tu i tamo naićićete na logičke probleme, ali oni neće previše uticati na samu dinamiku igre.

FIFA 18

Žanr - Sport, Fudbal
PS4 FIFA 18 donosi veliki napredak u grafici i kvalitetu gameplay-a. Posvećena je velika pažnja detaljima oko fudbalskog terena, tako da sada tribine, publika i menadžeri izgledaju kao nikada pre. I u pogledu igrača se nastavlja sa brisanjem granice između igre i realnosti, što pogotovu važi za najbolje igrače koji izgledaju zaprepašćujuće realno na ponovljenim snimcima. PS4 FIFA 18 nastavlja da nudi izuzetno realnu simulaciju fudbala, koja će od vas zahtevati mudre odluke, brze reflekse i pregled igre i kreativnost jedne prave fudbalske desetke kako biste došli do cilja.

Need For Speed Payback

Žanr - Vožnja
Za najnoviji NFS zadužen je studio Ghost Games, a igra je smeštena u Forune Valley. U najnovijem NFS Payback bićete u ulozi tri različita karaktera - Tajlera, Meka i Džesa koji se bore protiv okrutne organizacije pod nazivom - The House. U pitanju je kartel koji u svojim pohlepnim šakama drži kazina, korumpirane političare i policajce. Vaš zadatak da je da ih pobedite, vožnjom naravno. Očukujte daleko detaljnije opcije za prilagođavanje vozila vašim preferencama. Ono što nas očekuje je i open world, gde ćete biti u prilici da pronađete različite automobile, koje kaznije možete popravljati i dorađivati. Iako će se većina trka odvijati na putevima, Payback donosi i off-road trkanje. Pustinje, planine, kanjoni...svi tereni biće zastupljeni u najnovijem NFS.

CENOVNIK

 

1 dan – 700 din

3 dana – 1.800 din

7 dana –  2.800 din

Ako sakupite 15 dana, 3 dana dobijate GRATIS!

Rezervišite termin već danas!