PlayStation Classic

Sony je odlučio da oživi prošlost i redizajnira PlayStation 1 konzolu, koja je promenila svet!

Sve je počelo u Japanu 1994 godine. Ovaj put stiže nam minijaturna reinkarnacija originalne konzole. Ima identičan izgleda kao originalni PlayStation 1, ali je čak za 45% manja. Ima ugrađenu memorijsku karticu, što omogućava da lako sačuvaš napredak dok igraš igre. 

U sebi sadrži HDMI kabl, za konekciju sa eksternim ekranima kao što su TV monitori i USB kabl koji može priključiti na USB AC Adapter za napajanje. Konzola dolazi sa dva kontrolera, tako da ćeš moći da igraš zajedno sa prijateljima.

Spisak igara

20 instaliranih PlayStation igara iz zlatne ere

Borilača igra iz 1995. u kojoj je fokus stavljen na oružja likova. Kompletni 3D nivoi i sloboda pozicioniranja i  napadanja protivnika su stvari koje su razlikovali ovu borilačku igru od drugih
Adrenalinska snowboarding akcija koja je obeležila i upotpunila već sjajnu 1997. godinu za PlayStation brend.
Arkadna vožnja iz 1995. gde postoji samo jedan cilj – uništiti sve protivnike svojim automobilom i završiti prvi na podijumu.

Japanski potezni RPG iz 1997. koji i dan danas važi za najbolju igru u svom žanru. Zanimljivi likovi i ogroman svet su samo dve stvari koje karakterišu ovaj naslov.

Akciona avantura iz 1997. koja je otvorila novo poglavlje u industriji igara. Franšiza koja i dan danas nastsavlja da oduševljava fanove širom sveta.
Logička, puzzle igra iz 1997. u kojoj morate naći rešenje i izlazak iz nivoa napravljenom od kocaka. 
Platformer iz prvog lica koji je u mnogome bio ispred vremena, pogotovo ako se uzme u obzir da se pojavio daleke 1995. godine i limitacija hardvera na kojem se pokretao.
Mešavina akcione avanture, šunjačine obavijena filmskom pričom za početak jedne od najpoznatijih i najuticajnijih franšiza u industriji igara. Iako iz 1998. i dalje važi za merilo kvaliteta u naraciji i zapletu priče u video igrama.
Brza i šarena puzzle-like igra iz 1999. godine koja će vam pružiti sate i sate zabave. Uništavajte šarene blokove dok se trudite da preživite kišu padajućih blokova koji žele da vas unište.
Šašavi 2D platformer sa upečatljivim, nezaboravim likovima i zanimljivim nivoima koji se pojavio na PlayStation 1 konzoli davne 1997 godine.

2D Platformer iz 1995. koji je postavio standarde za ovaj žanr igara. Kreacija francusko-kanadskog studija i dalje osvaja srca svih igrača.

Izometrijska horror avantura iz 1996. bez cenzure, igra koja je odgovorna za bezbroj noćnih mora krajem devedesetih a i kasnije.
Potezni japanski RPG koji se odvaja od većine igara svojom čudnom, zanimljivom pričom i intrigantnim likovima. Nakon 1996. i izlaska ove igre, ništa više neće biti isto u ovom podžanru.
Arkadna vožnja automobila iz 1998. godine sa tada neverovatnom grafikom koja je u korenu promenila percepciju vožnji na svim konzolama.
Zanimljivi mix standardne borilačke igre i puzzle naslova sa poznatim likovima koja nas je prijatno iznenadila daleke 1996. godine. Igra koja je stvorena da igrate sa prijateljem, devojkom ili roditeljima.
Taktička akciona pucačina iz trećeg lica. Igra koja je u svakom smislu bila ispred svog vremena. Igra koja je izašla 1999 i postala merilo kvaliteta ovaj podžanr akcionih igara mnogo godina nakon izlaska
Najpoznatija borilačka igra iz 1998. godine, u generaciji konzola gde je PlayStation 1 vladao. Zanimljivi likovi, 3D grafika i sjajna mehanika su samo nekoliko stvari koje karakterišu ovaj naslov.
Taktička pucačina iz prvog lica koja nas je prijatno iznenadila daleke 1999. Naslov koji je demantovao sve skeptike da taktičke pucačine iz prvog lica neće funkcionisati na kontroleru.
Akciona igra iz 1995. u kojima su glavne uloge – automobili. Twisted Metal je jedna od najpoznatijih igara na ovim prostorima, a sada možete da saznate iz prve ruke i zašto.
Potezni RPG smešten u Divljem Zapadu koji nam dolazi iz Japana. Miks kulture iz koje dolazi i teme koje obrađuju garantuju dobru zabavu kao i davne 1996 kada se igra prvi put pojavila.

CENOVNIK

 

1 dan – 200 din

3 dana – 500 din

7 dana –  1.000 din

Ako sakupite 15 dana, 3 dana dobijate GRATIS!

Rezervišite termin već danas!